SOĞAN SUYU KÜRÜ EVDE NASIL HAZIRLANIR?

                                                                    
Soğanları işlemeden önce bir miktar su (klorsuz su kullanmanız tavsiye edilir) kaynatın ve bu suyu kaynattıktan sonra bekletin.
1 Adet kuru soğanı 4 parçaya bölüp, kaynatılıp bekletilmiş suyun içine koyup (2 su bardağı su yeterli olacaktır) 4-5 dakika kaynatın.
Hazırladığınız soğan kürünü 15-20 dk beklettikten sonra en fazla 1 bardak olmak şartıyla içebilirsiniz.

Soğan kürünü ne kadar sıklıkla ve ne şekilde tüketmeliyiz?

  • Soğan kürünüzü taze ve ılık olarak tüketmeniz tavsiye edilmektedir.
  • Uzun süre beklemiş ve soğuk olan soğan suyunu tüketmemelidir.
  • Ayrıca böbrekleri yoracağı için her gün tüketmemelisiniz.